Простреляният 33-годишен Тургай Сали от Хасково е починал в болницата в Пловдив.

...
Простреляният 33-годишен Тургай Сали от Хасково е починал в болницата в Пловдив.
Коментари Харесай

Тургай Сали е дал описание на убиеца си часове преди да почине

Простреляният 33-годишен Тургай Сали от Хасково е починал в болничното заведение в Пловдив. От 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без право на подмяна планува законът за причинителя на поръчковото ликвидиране в Хасково, оповестиха от Окръжната прокуратура.

Вчера в университетската болница в Пловдив е бил опериран, при която е изваден проектил от патрон от региона на таза – съгласно проверяващите, той е съчетаем с гилзата от същия диаметър. След здравната намеса, потърпевшият е бил настанен в интензивното поделение в УМБАЛ-Пловдив, само че е умрял рано тази заран.

За случая незабавно е известен дежурен прокурор от Пловдив и под управлението на Окръжна прокуратура в града, на ОДМВР са били разпоредени дейности, които е трябвало да бъдат осъществени с оглед събиране на доказателства и за определяне кой е причинителят на закононарушението.

Работи се по разнообразни версии. Разследването е на ранен стадий, формирано е малко повече от 24 ч., обявиха от прокуратурата.

Простреляният е дал подробна информация за събитията в злощастната вечер, както и богата информация за причинителя. Тургай Сали е описал освен външният тип на нападателя си, само че е дал и информация за облеклото му, както и други присъщи признаци, което е асъдействало за определяне на едно съответно лице.

" Една от версиите е във връзка със арестуваните през 2018 година братя в Гърция. Другата е обвързвана с личностни връзки с любовни истории, както и по отношение на разпространяване на опиати. Нито една версия не е изключена ", оповестиха от държавното обвиняване.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР